Currently set to Index
Currently set to Follow
Produkcja zestawów kołowych RV2SH-957-G
Produkcja flot kołowych RV2SH-957-G
ბორბლების წარმოება RV2SH-957-G
RV2SH-957-G ველოსიპედების წარმოება

A Transmash felhívja a figyelmet az “RV2SH-Shp-957-G” keréknyomokra, amelyek acélból származó acélból készülnek. Az RV2SH-957-G kerékrendszer a TU 3183-079-44297774-2013 és a 4701-09.00.05.100 tervdokumentáció (4701-09.00.05.100 és 4701-09.00.05.100-01 változat) szerint készült.

25 tf vágánytengely -terheléssel és 120 km / h tervezési sebességgel rendelkező teherautó -alvázakban való használatra készült, 1520 mm -es nyomtávú vasútvonalakhoz.

заказать колесную пару РВ2Ш-957-ГEzeket a termékeket modern berendezéseken gyártják meleghengerléssel. A késztermék minőségét tanúsítvány igazolja. Minden fémtermék nagyon pontos rajzok szerint készül, amelyeknek köszönhetően a termékeket nagy méretpontosság jellemzi. Ebben az esetben a termékek előállítása magában foglalja a hengeres fejtámlák, belső övek, gerincek belső felületeinek teljes körű kezelését csiszolás nélkül vagy részleges őrléssel. Minden feldolgozás nagyon precíz berendezésen történik. A termékek rendelkeznek a szükséges megfelelőségi dokumentumokkal, amelyek megerősítik, hogy megfelelnek a megállapított minőségi szabványoknak és műszaki előírásoknak. A megrendeléseket számos műhely jelzi, ami bizonyítja a termékek megbízhatóságát és kiváló minőségét.

Kerekes flották gyártása az orosz és az európai piacokra

A vágányok és kerekek gyártását egy modern, számítógéppel vezérelt eszközön végzik. A hegesztés inert argon atmoszférában történik, automatikus hőmérséklet -szabályozással. A kiváló minőségű hegesztési pont eléréséhez a fémet egy bizonyos hőmérsékletre hevítik, majd ezen a hőmérsékleten hegesztik és lágyítják. A késztermékeket mérőeszközökkel is ellenőrzik. A hőkezelési módszert alkalmazzák a szükséges szilárdság biztosítására és az alkatrészek élettartamának meghosszabbítására. A gyártási szakaszban olyan anyagokat használnak, amelyek rendelkeznek a termékek tulajdonságainak javításához szükséges tulajdonságokkal. Eladás előtt a termékeket számos ellenőrző teszten kell átesni a tartósság és a megbízhatóság érdekében. Ugyanakkor a gyártási folyamat teljesen automatizált. Szinte minden műveletet emberi beavatkozás nélkül hajtanak végre. Ez garantálja a megbízhatóságot és a magas termelési hatékonyságot.

Ustawienia i funkcje Érték
Jellemzők Т 3183-001-01124336-2013
A keréktárcsák belső oldalsó felületei közötti távolság, mm
A kerékpár belső oldalai közötti távolság különbségét úgy határozzák meg, mint a két egymástól merőleges sík négy pontján mért maximális és minimális távolság közötti különbséget. több mint 1,5
Többé nincs különbség a kerekek átmérőjében egy kereken, amely felborul egy kerekpáron
Nincs nagy különbség a tengelyemelők végeitől a kerékoszlopok mindkét oldalán lévő keréktárcsák belső oldalai közötti távolságig.
Eltérés a kerékhengerek beállításától a felület fő tengelyéhez képest, semmi más
Végcsapágyak Első csapágyburkolat: M211B1 és 3 csavar M24 vagy M211B2 és 4 csavar M20
Anyagfogyasztás (súly) kg
Anyagfogyasztás tengelydobozok nélkül kg
Anyagfogyasztási tűrés ± 5%

Most hívja az RV2SH-957-G telefonszámot

купить колесную пару РВ2Ш-957-ГA kerekes flotta a személyvonat fontos része, mivel a fő teher csökken, amikor az autó mozog. A vágányszélesség megfelelő megválasztása nemcsak az utazás közbeni kényelmet, hanem a teljes vonat megbízhatóságát is meghatározza. A kerekek az alváz részét képezik, és támogató funkcióval rendelkeznek. Ezek a termékek acélfelnik formájában vannak. A tengelyre vannak szerelve. A potenciális vásárlók megtekinthetik honlapunkon a KP NONK RV2SH 4701-09.00.05.100 RV2SH-G tengelytávot. Ebben az esetben a kép csak tájékoztató jellegű, és további információkat kérhet a menedzserektől. Ebből a célból lépjen kapcsolatba velük telefonon, vagy nyújtson be érdeklődést a webhelyen. A tapasztalt személyzet tanácsot ad Önnek a gumiabroncs -készlet kiválasztásában, és segít a termék megrendelésében. A Transmash értékeli hírnevét, ezért arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkájukkal. Ezt a vonzó árak és a szolgáltatások minősége biztosítja.

 

Hogyan rendelhető RV2SH-957-G kerékpár tengelydoboz nélkül

NONK abroncskészletet vásárolhat a vállalat honlapján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, amely tartalmazza az áruk feltételeit, árát és szállítási idejét. A megrendeléshez a webhelyen kell megrendelnie a telefonszámot, a kiválasztott opciókat és a termékszámot. Lehetőség van érdeklődés e-mailben történő elküldésére is. Vagy hívjon minket

td@td-rus.com

A kerekes járműpark árát minden vásárló egyedileg határozza meg, mivel az autó típusától és gyártójától függ. A késztermékek száma nincs korlátozva – egy kerékpárkészlet közvetlenül a gyártótól rendelhető meg. Nagy ipari vállalatok és kis szervezetek dolgoznak velünk, hogy alacsony áron vásároljanak kiváló minőségű teherautó-állományokat. Az RV2DSH-014-G abroncsokat Oroszország minden régiójában szállítják. A termékeket speciális platformokon szállítják, ami lehetővé teszi számukra, hogy megvédjék őket szállítás közbeni sérülésekkel szemben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать обратный звонок

  Имя

  Телефон

  E-mail

  Сообщение

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  ×

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   ×