Currently set to Index
Currently set to Follow
RV2SH-957-G
Výroba dvojkolí RV2SH-957-G
Produkcja zestawów kołowych RV2SH-957-G
Produkcja flot kołowych RV2SH-957-G

Фирма “Трансмаш” обръща внимание на колесните парчета “RV2SH-Shp-957-G”, които са изработени от метал, получен от стоманодобивен завод. Колесна система RV2SH-957-G се произвежда съгласно ТУ 3183-079-44297774-2013 и съгласно проектната документация 4701-09.00.05.100 (версии 4701-09.00.05.100 и 4701-09.00.05.100-01).

Проектиран за използване в шасита на камиони с натоварване на ос на коловози от 25 tf и проектна скорост от 120 км / ч, предназначено за железопътни линии с габарит 1520 мм.

заказать колесную пару РВ2Ш-957-ГТези продукти се произвеждат на модерно оборудване чрез горещо валцуване. Качеството на готовия продукт се потвърждава от сертифициране. Всички метални изделия са създадени по много точни чертежи, така че продуктите имат висока точност на размерите. В този случай производството на продукти включва цялостна обработка на вътрешните повърхности на цилиндрични подглавници, вътрешни колани, хребети, без смилане или с частично смилане. Цялата обработка се извършва на високо прецизно оборудване. Продуктите разполагат с всички необходими документи за съответствие, които потвърждават спазването на зададените стандарти за качество, както и техническите спецификации. Поръчките за поръчки са маркирани от много автосервизи, което доказва надеждността и високото качество на продуктите.

Производство на колесни парки за руския и европейския пазар

Производството на колесни парчета и колела се извършва на модерно компютърно управляемо устройство. Заваряването се извършва в атмосфера на инертен аргонов газ с автоматично регулиране на температурата. За да се създаде висококачествена точка на заваряване, металът се нагрява до определена температура, след това се заварява и отгрява при температурата. Проверката на готовите продукти се извършва и с помощта на измервателни уреди. Методът на термична обработка се използва за осигуряване на необходимата здравина и за удължаване на живота на детайла. Във фазата на производство се използват и материали, които имат необходимите свойства за подобряване на свойствата на продуктите. Преди продажбата продуктите преминават през няколко верификационни теста за здравина и надеждност. В същото време производственият процес е напълно автоматизиран. Почти всички операции се извършват без човешка намеса. Това гарантира надеждност и високо ниво на ефективност на производството.

Настройки и функции Стойност
Функции ТУ 3183-001-01124336-2013
Разстояние между вътрешните странични повърхности на дисковете на колелата, мм
Разликата в разстоянието между вътрешните странични повърхности на двойките колела се определя като разликата между максималното и минималното разстояние, измерено в четири точки в две взаимно перпендикулярни равнини. повече от 1,5
Вече няма разлика в диаметрите на колелата по кръг, който се търкаля върху чифт колела
Няма голяма разлика в разстоянието от краищата на частите за повдигане на оста до вътрешните странични повърхности на дисковете на колелата от едната и от другата страна на колесната колона
Отклонение от подравняването на ролките на колелата спрямо оста на основната повърхност, нищо повече
Крайни лагери Преден капак на лагера: М211В1 и 3 винта M24 или М211В2 и 4 винта M20
Разход на материал (тегло) кг
Разход на материал без осеви кутии кг
Толеранс на консумация на материал ±5%

Сега кол RV2SH-957-G

купить колесную пару РВ2Ш-957-ГКолесният парк е важна част от пътнически влак, тъй като основният товар пада при движение на автомобила. Не само комфортът по време на пътуването, но и надеждността на целия влак зависи от правилния избор на колесни парчета. Колелата са част от шасито и изпълняват носеща функция. Тези продукти са под формата на стоманени колела. Те са монтирани на оста. Потенциалните купувачи могат да видят на нашия уебсайт как колесният парк KP NONK RV2SH 4701-09.00.05.100 прилича на RV2SH-G. В този случай изображението е само за информационни цели и допълнителна информация може да бъде получена от мениджърите. За да направите това, свържете се с тях по телефона или оставете заявка на уебсайта. Опитният персонал ще Ви посъветва при избора на комплект гуми и ще Ви помогне да поръчате продукта. Transmash цени репутацията си, затова се опитваме да гарантираме, че нашите клиенти са доволни от работата си. Това се осигурява от атрактивни цени и качествени услуги.

 

Как да поръчате колесни парки RV2SH-957-G без кутии за оси

Можете да закупите комплекта гуми NONK, като използвате формата за контакт на уебсайта на компанията, която съдържа условията, цената и времето за доставка на стоките. За да поръчате, трябва да подадете заявка от уебсайта с телефонен номер, избрани опции и номер на продукт. Възможно е също така да изпратите заявката по имейл. Или ни се обадете

td@td-rus.com

Цената на колесните парки се създава индивидуално за всеки клиент, защото зависи от типа и производителя на автомобила. Няма ограничение за броя на готовите продукти – можете да поръчате комплект велосипеди директно от производителя. Големи индустриални компании и малки организации работят с нас за закупуване на висококачествени колесни парки за камиони на ниски цени. Гумите RV2DSH-014-G се доставят във всяка област на Русия. Продуктите се транспортират на специални платформи, което им позволява да ги предпазват от повреди по време на транспортиране.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать обратный звонок

  Имя

  Телефон

  E-mail

  Сообщение

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  ×

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   ×